20 ene 2024, 2:51

Питаница!? 

  Poesía » Otra
210 0 0

Питаница?!

Когат' на някой повечко разум се даде,
'мчи... то отиде,,, та никак се не виде?!
Малоумния.., него за глупак го мисли,
 питам се.., като как туй Господ го "замисли"?

От скърбящите...
19.01.2024-Виена

© Маестро Митко Хаджиев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??