24 oct 2009, 11:46

Питаш 

  Poesía » De amor
808 0 16
Питаш ме, как те обичам.
Как те обичам ли, скъпа?
Както водата, която се стича
по тялото, като се къпеш.

Питаш ме, как те ревнувам.
Как те ревнувам ли, скъпа?
Както изгубен, комуто се счува
веселбата на пътя.

Питаш ме - докога.
Докато забравя, скъпа,
твоето "не", и твоето "да",
и твоята тръпка.

© Райчо Русев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??