24 окт. 2009 г., 11:46

Питаш 

  Поэзия » Любовная
809 0 16
Питаш ме, как те обичам.
Как те обичам ли, скъпа?
Както водата, която се стича
по тялото, като се къпеш.

Питаш ме, как те ревнувам.
Как те ревнувам ли, скъпа?
Както изгубен, комуто се счува
веселбата на пътя.

Питаш ме - докога.
Докато забравя, скъпа,
твоето "не", и твоето "да",
и твоята тръпка.

© Райчо Русев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??