12 mar 2005, 20:51

Пия за теб 

  Poesía
1455 1 2

Пия за теб

Пия за теб,защото те обичам,
за да не забравям колко много ме боли!!!
Пия и твоето име изричам,
за да не забравя,че виновникът си ти!!!

Пия за теб,защото искам да видя твоите очи,
за да не забравя лъжата,как ми измени!!!

Пия и забивам нокти в таз земя,
пълзейки в мрака на нощта,
пиша ти писмо с молив,
вдигам чаша за наздраве
и ти пожелавам ВИНАГИ ДА СИ ЩАСТЛИВ!!!


                                 2004

© Черната Далия Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??