5 may 2007, 14:14

Пиян 

  Poesía
540 1 4
Пиян си.
Стига.
Не ме гледай в очите.
Пиян си.
Хубава съм?!?
Не плъзгай поглед към гърдите.
Мозъкът ти е разглобен.
Мислите ти препускат бясно.
Нима заради алкохола
тялото ми изглежда прекрасно?
Пиян си.
Стига.
Не ме моли.
Искаш целувка?
А защо тогава не изпи
до последната капка мойте сълзи?
Пиян си.
Стига.
Защо в момента ти дойде куража?
Аз съм в пълната си власт
да те зашлевя и да ти откажа.
Пиян си.
Стига.
Вече прекали.
Не ме докосвай!
Защото боли!
Пиян си.
Стига.
Обичта при теб я няма.
А страстта? Тя отминава.
Пиян си.
Стига.
Но защо търпя това?
Пияна съм и аз.
Но от любовта.

© Ванина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??