2 oct 2013, 13:11

Пиян от любов 

  Poesía » De amor
418 0 0

Пиян от любов

 

Докосни ме с късче вяра,

подари ми стръкче надежда,

погали ме с  много, много нежност.

Обичай ме, твоето име е любов.

Бъди изгрев. Ласка и сълза бъди.

Когато капчицата се слее с теб,

прошепни ми:  обичам те!

А аз жаден, от теб ще пия.

Любов ще пия, много любов.

Завинаги пиян от обичане,

такъв ме обичай... пиян от любов.

 

©Ванко Николов (Starkmaster®vn)

© Ванко Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??