11 mar 2017, 13:35

Пияна 

  Poesía » De amor
831 3 2

 

След днеска си лягам пияна.
Пияна съм без да съм пила...
Нещастна съм без да си идвал,
ужасна съм като те има.

 

След тебе си ходя засмяна!
Засмяна, а то - без причина...
От сладост съм гадно – горчива.
Нуждая те, да си почина...

 

По изгрев събуждам се празна.
Ехтя на без тебе, самотна...
Мечтая да съм ти страхотна,
но май че изобщо не мога.

 

И днеска си лягам пияна,
пияна пак без да те пия.
Върти се светът ми – нещастник!
Дано във съня те открия...

© Ива Милорадова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??