6 mar 2008, 7:42

Пияни вишни (the_r0se & kosa4a) 

  Poesía » Filosófica
647 0 5

 

ПИЯНИ  ВИШНИ


Подпряна стои на перваза

самотна, но нивга сама,
детска книжка и веч пожълтяла

с разкъсани листи, затворени в нея -

детски сън и мечта...
Да бяга... това го умее -

побърква, наяве, насън.
Да страда... в сълзи да се дави

и капки дъждовни,

дори когато сухо е вън.
Настръхвам -забъркан съм в блажна боя...
остави ме в таз кал да засъхна,

по мен не ще цъфнат цветя...

                                                    

                                      the_r0se &  kosa4a

© Теодора Драгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??