22 abr 2021, 7:55

Пиянство 

  Poesía
324 2 3

Не ще удавиш дните в чаша.
В твойто вино няма мъдрост.
От дъното на най- дълбоката ти жажда
извират само озлобление и жлъчност.

Изпи и мен със своя алкохол.
Лесно лягаш в спиртния капан.
Губиш всичко, когато губиш контрол,
с извинението, че просто си пиян.

Проблеми се решават, не отварят глътка.
Дори размити, те глозгат отвътре.
Веднъж пропаднеш ли във тази дупка,
смаляваш шанса си  да имаш утре.

© Бисерка Тодорова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??