25 feb 2007, 14:35

Плача ли?  

  Poesía
575 0 0

Плача ли? Така ли мислиш?

Но не... Сълзи от радост ли са те?

Боли, нали? Така си мислиш...

Нима живота ми отне?!

 

 

Живея ли? Нима и ти си тръгна?

О, не, това не е игра!

Отиваш, връщаш се по тъмно...

Животът ти превърна в смъртта.

 

© Надя Стоянова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??