ПЛАЧЕШ ЛИ, ЗАЩО МЪЛЧИШ,
нима сърцето те боли...
Нали мъжете никога не плачат,
поне така ми каза ти!
Виждам ги, нищо че е тъмно,
виждам, че в очите ти вали,
но нима това не е човешко...
да плачеш, когато ти тежи!!!
© Мооп Todos los derechos reservados