Sep 5, 2009, 1:52 PM

Плачеш ли? 

  Poetry » Love
601 0 1

ПЛАЧЕШ ЛИ, ЗАЩО МЪЛЧИШ,


нима сърцето те боли...


Нали мъжете никога не плачат,


поне така ми каза ти!


Виждам ги, нищо че е тъмно,


виждам, че в очите ти вали,


но нима това не е човешко...


да плачеш, когато ти тежи!!!

© Мооп All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??