15 mar 2011, 22:55

Плачеш ли, Любов? 

  Poesía » De amor
528 0 0

ПЛАЧЕШ ЛИ, ЛЮБОВ?

 

Плачеш ли, Любов?

Нима си тъжна?!

Ти, която раняваш сърца?

Ти, която си безмилостно жестока?

 

Плачеш ли, Любов?

Или тези сълзи

по лицето ми

са мои.

 

Аз не плача,

колкото и да ме боли.

Вземи си всичките сълзи!

Искам си очите сухи!

 

Плачеш ли, Любов?

Знам, че тези сълзи са твои.

Ти ги изля в сърцето ми

и ето, сега изтичат от очите ми.

© Ирена Дочева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??