23 sept 2011, 12:25

Плачете! 

  Poesía » Civil
580 1 1

 

Една държава независима,

прашинка просто за света.

Днес тя в Европа интегрирана,

съборена е пак в калта...

 

Война на пътя и в квартала.

Героите в земята спят.

Една земя - една държава

с народ, пребиващ се до смърт!

 

Сълзи от радост – отшумели...

Век на промени. Нов човек

сега е българинът. Ще ли

да бъде същото след век?

 

Плачете! Всички вие пред екрана!

Вас живи няма да ви слиса...

Децата ще ги коли ятагана.

От мене нищо не зависи...

© Дивата Лагуна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Една птичка пролет не прави! Нищо не зависи само от теб, зависи от нас - целия народ! Харесах! Успешен ден...
Propuestas
: ??:??