ПЛАКАЛА ЛИ СИ???
Кажи ми - плакала ли си?
Не, отдавна - казах аз.
Тогава... Нещо станало ли е?
Не е. Но изкрещя във мене глас.
И той напомни ми жестоко,
че лъжа себе си и лъжа теб,
но скрих го още по-дълбоко
в сърцето - при останалия лед.
Конците скъсах. Как да кажа...
Загубих връзката със теб.
А някъде затрих колажа
от тебе - върнатото ми сърце.
Но още помня тази песен
със дявола и младата жена;
градината и стадото от мечки,
които прати ми във нощ една...
Аз всичко помня, но нямам сили
да продължа сега напред.
Къде си? Питай ме „Боли ли?",
излекувай ме със PoWeRaDe!!!
© Дивата Лагуна Todos los derechos reservados
Поздрави!