30 jun 2019, 19:04

Пламен Георгиев и незаконната му тераса 

  Poesía » De humor
423 0 0

"Аз трябва да съм пример за морал,

че съм шеф на КПКОНПИ.

Да знаете, че от Фандъкова съм узнал,

че навесите ми са незаконни!"

 

Осмивам Фандъкова, че казала, че Георгиев не знаел досега, че навесите му са незаконни.

 

www.mediapool.bg/fandakova-plamen-georgiev-ne-e-znael-che-navesite-mu-sa-nezakonni-news295044.html

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??