30.06.2019 г., 19:04 ч.

Пламен Георгиев и незаконната му тераса 

  Поезия » Хумористична
419 0 0

"Аз трябва да съм пример за морал,

че съм шеф на КПКОНПИ.

Да знаете, че от Фандъкова съм узнал,

че навесите ми са незаконни!"

 

Осмивам Фандъкова, че казала, че Георгиев не знаел досега, че навесите му са незаконни.

 

www.mediapool.bg/fandakova-plamen-georgiev-ne-e-znael-che-navesite-mu-sa-nezakonni-news295044.html

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??