Jun 30, 2019, 7:04 PM

Пламен Георгиев и незаконната му тераса 

  Poetry » Humour
421 0 0

"Аз трябва да съм пример за морал,

че съм шеф на КПКОНПИ.

Да знаете, че от Фандъкова съм узнал,

че навесите ми са незаконни!"

 

Осмивам Фандъкова, че казала, че Георгиев не знаел досега, че навесите му са незаконни.

 

www.mediapool.bg/fandakova-plamen-georgiev-ne-e-znael-che-navesite-mu-sa-nezakonni-news295044.html

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??