16 jul 2023, 15:21

Пламти 

  Poesía
172 0 0

„Не искам и не

мога“ — съвестта пламти —

„да съм подлога!...“

 

.......................................................

 

друга подредба 

на думите:

 

„Не

искам и

не мога“ — съвестта

пламти — „да съм подлога!...“

© Стоян Минев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??