„Не искам и не
мога“ — съвестта пламти —
„да съм подлога!...“
.......................................................
друга подредба
на думите:
„Не
искам и
не мога“ — съвестта
пламти — „да съм подлога!...“
© Стоян Минев All rights reserved.