26 ago 2008, 16:44

Пламъци от нелюбов... 

  Poesía » De amor
652 0 12
 

Пламъци от нелюбов...

Изгоря сатенът - перлено сребрист...

С пепел спомени...

Дантелите от самота нежно стенат...

Попиха чаршафите копринени сълзи...

от липса на тебе отронени...

Още тлеят въздишки нощни

по леглото ми празно без тебе...

Горят и устните, зажаднели за допир

с чужди...

Ех, пъклени желания... (за обич...)

палят тялото ми и жарта подклаждат

във мене... И любовните нужди...

Очаквам те...

Да загасиш по леглото с ласки пожара...

Да разтопиш с влюбено докосване останалата от

самота жарава...

Да ме любиш и да видиш...

Как огънят вода става...

© Андреа Емилова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??