26 nov 2006, 13:18

пламък 

  Poesía
556 0 11

понеже
така красива си
а утрото пристига
вик на птица над водата
и няма как да те открадна
във съня си непробуден
се стича бавно
неумолимо
и изящно

пламък

© Божидар Пангелов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??