2 ene 2013, 22:48

Пламък 

  Poesía » De amor
1018 0 2

Зад облаците скриват се звездите,

тъй както с мъката изчезват и мечтите.

Очите ми като искри блестящи

горят в огромни пламъци от страсти.

А устните ми все за твоите бленуват,

дори и само те да ги сънуват.

Сърцето ми тупти разгорещено,

та то от теб тъй силно е пленено!

 

Не знам кога, къде, как и защо се влюбих,

но знам, че теб за винаги загубих.

 

Н.Д. 1997-1998

© Надя Даскалова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??