Зад облаците скриват се звездите,
тъй както с мъката изчезват и мечтите.
Очите ми като искри блестящи
горят в огромни пламъци от страсти.
А устните ми все за твоите бленуват,
дори и само те да ги сънуват.
Сърцето ми тупти разгорещено,
та то от теб тъй силно е пленено!
Не знам кога, къде, как и защо се влюбих,
но знам, че теб за винаги загубих.
Н.Д. 1997-1998
© Надя Даскалова Всички права запазени