Гореща съм, паря, горя,
докоснеш ли ме,
ще изгоря!
Огън пламти,
пожар настава,
този сладък грях
ни приласкава!
Ръце допрях
до твоето тяло!
От пламъка на любовта
полудяло!
И с риска да изгоря,
ще те опитомя!
© Снежана Йорданова Todos los derechos reservados