27.03.2013 г., 14:39 ч.  

Пламъкът на любовта 

  Поезия » Еротична
1073 1 0

 

Гореща съм, паря, горя,

докоснеш ли ме, 

ще изгоря!

Огън пламти,

пожар настава,

този сладък грях

ни приласкава!

Ръце допрях 

до твоето тяло!

От пламъка на любовта

полудяло!

И с риска да изгоря, 

ще те опитомя!

 

© Снежана Йорданова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??