15 sept 2011, 19:52

Плат като ухаещо кафе 

  Poesía » De amor
581 0 1

Плат като ухаещо кафе


На допир мек

със цвят приятен, лек.

Плат един красив в десен чаровен...

Ушит във рокля, пола или елек.

Облечен във момент съдбовен,

за да впечатли любимия човек

Придаващ страст във миг любовен,

не знам защо - напомнящ ми на ухаещо кафе!

Настръхнал от предстоящо нещо сладко,

било то в рипс или във нежност гладко,

дъхът ми не достига, когато облечена си в КАДИФЕ!

© Ригит Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Много кафе се пие в днешно време. Твърде много.
Propuestas
: ??:??