Казваш ми - какво харесваш в него,
какво намираш в този тип?
Май бе прав, но не за него,
а че го харесвах всеки миг!
Не лъгах теб, а лъгах себе си,
така че ти не се съpди!
Аз платих си със сърце разбито.
Ти си отмъстен, а сега ме забрави.© Дива Самодива Todos los derechos reservados