8 sept 2009, 18:01

Плен 

  Poesía » De amor
649 0 2

Застанала до отворения прозорец,

наблюдавайки Луната,
аз чакам своя любовник, който

с полъх ме съблича в тъмнината.
Без ръце ме докосва.
Без думи - любовни истории ми шепти...
Без очи ме наблюдава и кара тялото ми да крещи.
Без устни поема всяка част от мен...

Проклетият вятър ме държи в нежния си плен...

© Цветина Ненчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??