Застанала до отворения прозорец,
наблюдавайки Луната,
аз чакам своя любовник, който
с полъх ме съблича в тъмнината.
Без ръце ме докосва.
Без думи - любовни истории ми шепти...
Без очи ме наблюдава и кара тялото ми да крещи.
Без устни поема всяка част от мен...
Проклетият вятър ме държи в нежния си плен...
© Цветина Ненчева Все права защищены