14 oct 2015, 20:25

Плен 

  Poesía » De amor
431 1 1

Когато ти загубиш вярната посока

и ти се прииска вдън земя да се завреш

дошло е време ти да се прекръстиш

и черни мисли да възпреш.

Нима не помниш туй що те изпълва,

което прави слънчев твоя ден.

Побързай, сам да го изпъстриш,

Защото ще изпаднеш иначе в плен.

Избягай от омразните окови и тичай ти на свобода.

Това е в твоята природа - не скланяш лесно ти глава.

И когато пак ти се прииска да тръгнеш някъде незнайно надалеч.

Не давай ти на никой да пресича пътя.

Страстта е твоя, ти не можеш да я спреш.

© Михаела Попова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??