Когато ти загубиш вярната посока
и ти се прииска вдън земя да се завреш
дошло е време ти да се прекръстиш
и черни мисли да възпреш.
Нима не помниш туй що те изпълва,
което прави слънчев твоя ден.
Побързай, сам да го изпъстриш,
Защото ще изпаднеш иначе в плен.
Избягай от омразните окови и тичай ти на свобода.
Това е в твоята природа - не скланяш лесно ти глава.
И когато пак ти се прииска да тръгнеш някъде незнайно надалеч.
Не давай ти на никой да пресича пътя.
Страстта е твоя, ти не можеш да я спреш.
© Михаела Попова Все права защищены