Прясно мляко с плодов вкус,
ти си моят слънчев мус.
Кехлибарен цвят на грозде,
слънцето пече - не бой се.
Чай със аромат на хвойна,
аз - при тебе, ти пък мой си.
В шоколадово кафето,
ароматът - до небето.
Сред кристали от искри
плуват бисерни сълзи.
Слънцето се беше скрило
и сред облаци обвило.
Ти обърка се май нещо,
не дойде на тая среща.
Зад мастило и перо,
гледам - твоето око.
В розово било фламинго,
не фламинго - розов сън.
Утрото не е далече,
ти си в синьо, аз - навън.
© Криста Todos los derechos reservados