3.03.2011 г., 13:41 ч.

Плъзгане 

  Поезия
455 0 1

Прясно мляко с плодов вкус,

ти си моят слънчев мус.

Кехлибарен цвят на грозде,

слънцето пече - не бой се.

 

Чай със аромат на хвойна,

аз - при тебе, ти пък мой си.

В шоколадово кафето,

ароматът - до небето.

 

Сред кристали от искри

плуват бисерни сълзи.

Слънцето се беше скрило

и сред облаци обвило.

 

Ти обърка се май нещо,

не дойде на тая среща.

Зад мастило и перо,

гледам - твоето око.

 

В розово било фламинго,

не фламинго - розов сън.

Утрото не е далече,

ти си в синьо, аз - навън.

© Криста Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??