29 jun 2021, 15:55  

По билото на мечтата 

  Poesía » De amor
413 0 4

Стъпвам внимателно

на остри скали- илюзии

по стръмното

на недонаписаната съдба.

Катеря се бавно.

Маркировка е моята муза.

Вдишвам най-чистата радост,

издишвам тъга.

А в езерата дълбоки и светли -

очите ти

се отразява

усмивката на вечността.

По билото на мечтата

се катерим към истината

с раницата на спомена.

И ти вярвам най-силно сега!

 

https://www.youtube.com/watch?v=Jv4pO6506ac

© Веселка Стойнева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??