...Да тъчем любов…
Да тъчем любов
всеки миг за нас
е целия свят,
онова обичане,
уникално усещане,
преплитащо ни
във усмивки,
даряващо ни с крила
и свобода,
единствената
радост на облаците,
причината
и през нощта
да ги виждаме бели...,
като светещи звезди,
лъчите през деня...
Гледаме се в очите,
а една душа
ни отразява,
чувстваме се
и смеем се сериозно...
Незабравима
и постянна,
среща е любовта ни,
изпълваща ни
с неземна радост,
когато хванем се
за ръце,
когато сърцата ни
целунат се,
когато от срам
и вълнение изчервим се.
Надяваме се, че
тази порта, застанала
пред нас се е
подготвила, защото
смело с ключ,
ще я отворим,
ключ, който
ни свързва неизменно
и несломимо...
И натам,
напред ще открием
края на света,
където вятъра
с нас ще изкрещи
пак и пак „Обичам те!”;
където морето
ще бъде нашия кораб
и неспирно ще шепти...,
където отново
най - накрая
ще се прегърнем
и където ридаенето
от щастие
ще ни завие
и ще ни отведе
след вечността
в друга вечност...!
© Лили Вълчева Todos los derechos reservados