24 dic 2007, 11:24

По Дебелянов 

  Poesía » De humor
1226 0 4
"Да се завърнеш
 в бащината къща",
 далече
 от жена и тъща!

© Любомир Петков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??