27 jul 2014, 18:11

По-добрите 

  Poesía » Otra
319 0 1
 
 
                                                               На Филип Дянков
 
Днес по-добрите си отиват.
След тях мълчание остава.
Животът е небесна нива.
Съдбата жъне и засява.
 
По спомените криволичи
една сълза - като утеха.
Луната вечер си облича
една  самотна, синя дреха
 
и в гънките ù прютени,
с души ни махат по-добрите,
оставили за нас вселени
от мъдрост, още неоткрита.

© Нина Чилиянска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??