3 ago 2010, 15:02

По глътка коняк 

  Poesía
703 0 2

Ще изпусна последния влак,

сам   не знам, ти въобще не ме питай,

ще отпием по глътка коняк

и каквото е писано считай.

 

Ще посрщнем топлия лъч,

а нощта в своите длани ще вземем

и с прегръдка в тихия дъжд

звезден път с любов ще поемем.

 

Ще изпратим с обич нощта

и с вълните в едно ще се слеем,

впили устни сами на брега,

ще мечтаем, без дъх ще копнеем.

 

Като изгрев съм жив потопен

в нежноста ти - прибоя вълшебен,

аз съм само за тебе роден

и съм само от тебе обсебен.

© Валентин Ангелов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??