20 sept 2007, 10:37

По- жадни от всякога 

  Poesía
743 0 7

Когато самотата обхване сърцето ти,
а аз съм от тебе далече,
знай, че в съня ми те галят ръцете ми
и на теб докрай съм обречена.

Избери си от нашите най-светли спомени
и нека той да огрее деня ти,
стопи километрите и самотата неканена,
и по- спокоен ще стане света ти.

А когато се върна при теб, зажадняла
за нежна целувка и ласка,
по мен се опивай ти до премала
и нека любовта ни да властва.

По-жадни от всякога ще бъдем, да знаеш,
във огън от страст с теб ще горим,
а тази стаявана обич в сърцата,
като за пръв път ще разгорим.

© Цветелина Янкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??