19 nov 2021, 9:45

По-лесно е 

  Poesía » De amor
418 2 4

По-лесно е, когато си далече, 
нищо, че душата ми кърви, 
по-лесно е да не си до мене,
колкото и сърцето да ме боли. 

 

В очите ти, не ме оставяй да се взирам,
не искам да са спомен после,
не искам да видя, че ме няма в тях.
Усмивката ти, бисерна, не я показвай,

 

не искам да е моят лек,
не искам раните да ми лекува,
когато е насочена към мен. 
По-трудно е, когато си до мен, 

 

боря се със своите желания 
и демони душата ми изгарят. 
По-лесно е да си далече,
нищо че душата ми кърви. 

© Еленка Гишина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??