16 jul 2014, 21:12

По мярка 

  Poesía
452 0 9

Скъсявам се до късче неизбежност

по мярка са ми само думите

и всичките пропуснати възможности

да кажа нещо смислено на тръгване...

и вятърът навън ми е по мярка

не ме изпращай – вече съм голяма

отдавна си кроя от облак жажда

за някога когато ще сме двама...

но днес ще се скъсявам до утеха
до няколко изсвирени поеми
до утрото до следващия петък –

по устните тъгата да отнемеш...

 

 

© Бехрин Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??