23 oct 2006, 12:39

По навик.... 

  Poesía
553 0 1

_*_*_*_

 

 

Обичам те по навик-

свикнах да те гледам изморен,

свикнах и с твоя поглед,

паднах вече в твоя плен!

Обичам те по навик-

когато пушиш и когато сядаш,

когато ме обсебваш до припадък!

 

 

 

         _*_*_*_

© Надя Стоянова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??