По-смел си отколкото си мислиш,
по-силен си, по-умен...
Наистина ли?!...
И на кого това е нужно -
на мене или пък на някой друг?...
Не знам,
но зная,
че такъв съм
какъвто съм,
какъвто винаги ще искам
и какъвто винаги ще бъда...
Защото на Земята
няма друг
като мене точно
умен, смел и силен,
а аз не искам да съм като никой друг -
нека само като себе си да бъда!....
© Diana Milanova Todos los derechos reservados
La obra participa en el concurso:
Ти си по-смел, отколкото вярваш, по-силен, отколкото изглеждаш, и по-умен, отколкото си мислиш »