10 февр. 2021 г., 08:26

По-по-най 

  Поэзия
572 0 0

По-смел си отколкото си мислиш,

по-силен си, по-умен...

Наистина ли?!...

И на кого това е нужно -

на мене или пък на някой друг?...

Не знам,

но зная,

че такъв съм

какъвто съм,

какъвто винаги ще искам

и какъвто винаги ще бъда...

Защото на Земята

няма друг

като мене точно

умен, смел и силен,

а аз не искам да съм като никой друг -

нека само като себе си да бъда!....

© Diana Milanova Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??