26 nov 2020, 22:43

По „Под слънцето — нищо ново “ 

  Poesía
136 0 2

и нищо ново
пак — под слънцето — едно
тегло-олово

© Стоян Минев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??