26 mar 2020, 9:54

По-полека 

  Poesía » De amor
443 0 1

На Коко

 

Забави, поспри

и на глас ти кажи,

на теб се давам

и на себе си обещавам:

 

На малкото да се радвам,

от щастието да не бягам,

теб да обичам,

на себе си единствено да приличам.

 

Да ми е в душата всеки ден

диво и щастливо

най-вече, когато си със мен

и ме опияняваш като пиво.

 

По-полека

душата ми със теб се чувства лека.

Искам те и за теб копнея –

да те усмихвам и да ти пея.

© Жанет Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??