9 jun 2024, 8:01

По пътя 10 

  Poesía
84 0 0

          П О П Ъ Т Я 10

 

След небивалицата случила ми се на пазара,

не ми се наложи много дълго да чакам,

през ноща на сън яви ми се Ванга:

"Скоро ке да го биде туй дека на Шибил му се сака!"

 

Събудих се моментално и седнах в леглото,

гледам,че около мен не скачат маймуни,

значи,всичко това ми се случва защото

и аз като Шибил от стадото съм далече прокуден...

 

Ако пишеш сал за това,

което на хората пасва,

значи,писането не е твоя съдба,

ако написаното от теб,не може,да стряска!!!

 

Изненадата е за предпочитане,

пред стилно изреждани красоти,

Тя е щипката Сол на хъса за препрочитане

на от Сърце написаните Творби.

 

23.05.2024г.гр.Свищов

© Красимир Кръстев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??