12 jun 2024, 11:28

По пътя 12 

  Poesía
91 0 0

          П О  П Ъ Т Я  12

 

На песните днеска им викат парчета,

такава е модата,какво да се прави,

витамини стерилни ни преследват в сашета,

Имунитета на Кино,в Нелегалност Нашето Здраве.

 

Парчетата пъплят в монотонния ритъм,

на думите кухи липсва им съдържание,

всички поучават,никой не се унизява,да пита,

защо крайният резултат все грешен се получава

 

23.05.2024г.гр.Свищов

© Красимир Кръстев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??