23 jun 2024, 5:09

По пътя 22 

  Poesía
78 0 0

       П О П Ъ Т Я 22

 

Отправил целеустремен мечтателски поглед,

към простора на Единственият,Безграничен Безкрай,

с неограниченият му низ от пъстри възможности

свободно се рея над контрастни видения от Ад и от Рай...

 

В миг съдбовен Съзнанието внезапно застива,

осъзнало,че не съществува нищо подобно,

което на Безкрая да бъде корективна алтернатива

и от тази идея моето реене губи своята опора.

 

30.05.2024г.гр.Свищов

© Красимир Кръстев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??